Новите семейства през 2014-та година

Моята 2014-та бе добра година. Бях свидетел на първите стъпки на 12 нови семейства и надявам се успях да ги направя малко по-щастливи и изпълнени с упование в бъдещето. Посетих няколко уникални места, където преди не бях стъпвал, разходих се три пъти и до морето (за 2015-та си пожелавам 5 пъти 🙂 ), обиколих и други райони на страната. Запознах се с много нови и интересни хора и с част от тях станахме добри приятели. Заобичах още по-силно работата на сватбения фотограф. Доволен съм!

Благодаря на всички млади, мили и усмихнати хора, които ми се довериха и ме допуснаха да бъда част от техните приказки! Желая им много, много щастие и да се обичат все така силно както в дните, когато с широки усмивки или радостни сълзи в очите си казаха „Да“!

В галериите по-долу искам да ви представя част от работата ми през тази година, систематизирана в няколко отделни части:

details_logo preparation_logo rituals_logo party_logo session_logo

И друг път в този сайт, по специално в една статия в блога, съм споменавал, че аз обичам документалната(репортажна) сватбена фотография. В световен мащаб може би най-добрите сватбени фотографи са така наречените „документални сватбени фотографи“ (Documentary/Photojournalistic wedding photographers). В България не е много застъпен този тип сватбена фотография. Всеки сватбен фотограф (не изключвам себе си) набляга на фотосесии и режисирани кадри. Всъщност в това няма нищо лошо – напротив. Именно тези снимки внасят разнообразието и артистизмът в сватбената фотография. Но въпреки всичко аз обичам истинските, неподправени мигове. Може да разгледате едно мое черно-бяло виждане по въпроса като проследите следния линк – My Way

 

Обратно към Сватбена фотография