Сватбена кинематография

Сватбена кинематография, сватбена видеография или просто сватбено видео – няма значение как ще бъде наречено. Въпросът е да бъде привлечено вниманието на зрителя и да бъде задържан интересът му достатъчно дълго, че да дочака края преди да е заспал 🙂

Старая се да постигна продукция с „кино-визия“, като за целта използвам две Full Frame DSLR камери и множество светлосилни обективи. Стремя се да използвам само наличното осветление, за да пресъздам възможно най-достоверно атмосферата на вашия ден. В отделни моменти, където ситуацията позволява снимам двукамерно, за да мога да предоставя по-интересна и различна гледна точка. Използвам стабилизираща техника, но най-вече ще ме видите с един единствен монопод, който ми позволява да се предвижвам бързо и да уловя повече и по-разнообразни моменти. Не обичам да се набивам на очи и се старая да остана „невидим“, като същевременно следя да уловя всяка ваша емоция, която според мен е много по-безценна от което и да е режисирано видео. Лично аз почти не режисирам кадри, но разбира се използвам с удоволствеие фотографската сесия, за да добавя и тези моменти на красота и любов.

Предлагам както самостоятелна услуга, така и пакетна (сватбена фотография + сватбена кинематография). За конкретни въпроси и цени не се колебайте да се свържете с мен!