Цени и ангажираност

Работата на сватбения фотограф и сватбения видеооператор е изключително отговорна и е важно да изберете човек, който да е способен, отговорен и отдаден на този изключително важен момент за всяка двойка!

Благодарение на опита ми съм подготвил следните сватбени пакети, като всичко може да търпи промени в зависимост от специфичните изисквания за вашия сватбен ден.


Пакети Фото

 

Церемонии:

Пакетът включва снимки на ритуалите, снимки с гостите и кратка фотосесия, без сватбеното тържество. Ангажираност на фотографа в рамките на 4ч.

Цената на този пакет е 500 лв.

 

Стандарт:

Целта на този пакет е да обхване целият сватбен ден – от подготовката на булката до разрязването на сватбената торта. Ангажираност на фотографа в рамките на 10ч.

Цената на този пакет е 1200 лв.

 

Всички възможни ъгли:

Разликата със пакет „Стандарт“ се състои във факта, че тук добавяме втори фотограф, с цел по-пълното заснемане на вашият незабравим ден и отразяване на всички онези приказни моменти, които сам човек не би успял да улови.

Цената на пакета е 1550 лв, а ангажираността на фотографите е в рамките на 10 ч.

 

Всички възможни ъгли VIP:

Това е най-пълният ми пакет, като разликата с предходния е, че тук добавям и след-сватбена фотосесия, в допълнителен ден на предварително уговорена интересна локация.

Цената на пакета е 1950 лв

 

Фотокниги:

Към всеки пакет може да бъде добавена фотокнига, като цената варира според размера, вида и броя страници и кориците, но ориентировъчно книга с размер 25х25 с твърди страници и стандартна корица с печат върху нея струва 150 лв., а същата книга но с размер 30х30 – 300 лв.

За всеки започнат допълнителен час се заплаща 100 лв, при пакет с един фотограф и 200лв, при пакет от двама фотографи.

Всички пакети са без ограничение в броя на кадрите, т.е. ще получите всичко, което е издържано от техническа и естетична гледна точка. Всички снимки ще бъдат обработени (основни корекции – бял-баланс, контраст, острота и т.н.) и ще ги получите записани на DVD диск в елегантна кутия с тематична обложка и печат върху самият диск или друг носител по ваш избор. На подбрана част от снимките (цялата фотосесия – задължително) ще бъде направен ретуш (корекция и изглаждане на кожа), черно/бяло и ретро, прилагане на ефекти и т.н. Независимо от избрания пакет, ще получите и онлайн галерия, която ще можете да споделите с близки и приятели, за период от една година!  Краен срок за получаване на снимките е 45 работни дни след деня на сватбата.


Пакети Видео

 

 

Подробности за видео пакетите, които предлагаме може да видите на вече основния ни сайт – FrameMotion Studio.

 


Други събития

Всякакви други събития (рождени дни, абитуриентски балове, семейни и детски фотосесии) могат да бъдат отразени, след предварителна уговорка.


Пътувам в цялата страна, като транспортните разходи извън София са за ваша сметка и са 0.35 лв./км. Приемам ангажименти и извън България, но за тях е необходима предварителна уговорка.

Ангажимент се счита за потвърден след получаване на капаро от 10%

За ваша сигурност и спокойствие съм подготвил и договор, с който може да се запознаете предварително и да подпишем. Договорът не е задължителен!

Като правило суровите (raw) файлове не се предават! Ако държите да ги получите това ще струва допълнително 200 лв.