Ново начало!

Здравейте приятели и честит 3-ти Март!

Настъпи моментът да направя нещо, което да обобщи и представи моята работа в областта на фотографията и съм много радостен, че този пост идва точно в деня на най-светлия ни национален празник. Ето и резултатът от това обобщение – тази страница, която съчетава в себе си това, което до този момент показвах в двата ми стари блога – Bulgarian Landscapes и Сватбена фотография.

Освен задължителните за всеки един website статични, информационни страници и тези с галериите от сватбена и пейзажна фотография, в този блог ще продължа да показвам снимки и разкази от фото походи из милата ни родина и извън границите и. В него основно ще бъде застъпена частта с пейзажната фотография, но понякога може да представя нещо интересно и от някоя много весела сватба или просто да облека в думи някоя моя мисъл или пък дори да напиша нещо в стил „how to“ в областта на фотографията.

Ще се опитам да го водя интересно и забавно, което разбира се не винаги е постижимо, но поне ще се постарая да не бъде пълна скука 😉 . Имахме идея, както от няколко години насам, със съпругата ми и децата да посрещнем днешния ден на храм-паметника „Шипка“, но както всяка година и тази няма да сме там – прогнозите за лошо време и фактът, че за тази година още не си бяхме ходили по родните места и всичко това в съчетание с 3-те почивни дни, предразположи нещата сега да пиша от родния ми дом – в което няма нищо лошо все пак. Искаше ми се първият пост в новия блог да не бъде абсолютна сухота и да го подкрепя с някои интересен кадър, но май ще си остане само гол текст 😀 .

Часът е 07:26 и аромат на кефе се разнася покрай мен, така че няма да продължавам да досаждам с празни писаници, а ще ви оставя да се насладите на днешния празник, а аз току що виждам в новините, че на Шипка е ясно и слънчево и леко недоволство се прокрадва в мен, че не се организирахме и да бъдем там, но ще остана с надеждата догодина да съм там.

Бъдете здрави и още веднъж Честит Трети Март!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− three = 1